Algemeen

  • Meld je direct aan bij binnenkomst aan de balie bij het wedstrijd secretariaat
  • Koffie, thee wordt verzorgd door Hesselink koffie
  • Er is kleedruimte aanwezig, let wel op je persoonlijke eigendommen, je bent zelf verantwoordelijk.
    Er is een lokker beschikbaar

 

Jury

Juryleden Keuken

Roel Sieverink

Bart Leusink

Jeroen Berendsen

Bjorn Massop

 

Juryleden Bediening

Hilke Veenendaal

Cindy Borger

Arjan van de Brink

Anneke Scholten

Ruud Klunder

 

Juryleden MOH

Frank Hurkens

Annette Thalen

Barista

Tom ten Dolle

Marieke Scholten

 

Big Green Egg

Michel Lambermon

Gertjan van Dijk

 

Wijnvignet

Anja Vondenhoff

Geert Bredeveld



Prijzen

Kok niveau 2

1e  Librije,s workshop Gek op Wijn & Koken

      Messenset Wüsthof (3 messen)

2e  Messenset Wüsthof (2 messen)

3e  Messenset Wüsthof (1 mes)

 

Kok niveau 3    

1e  Librije,s workshop Gek op Wijn & Koken

      Messenset Wüsthof (3 messen)

2e  Messenset Wüsthof (2 messen)

3e  Messenset Wüsthof (1 mes)

 

Bediening niveau 2

1e Librije's workshop Gek op Wijn & Koken en een Bar set

2e Trancheer bestek

3e Wijnkoeler+ fles wijn

 

Bediening niveau 3

1e Librije's workshop Gek op Wijn & Koken en een Bar set

2e Trancheer bestek

3e Wijnkoeler + fles wijn

 

MOH  niveau 4

4 februari: SVH Vakwoordenboek, de wijnbijbel “Aan de slag met wijn” en een houten hapjesplank met een SVH ovenwand.

5 februari: Een overnachting voor 2 personen, rondleiding, uitgebreid ontbijtbuffet en een tapasdiner voor twee. 

 

Big Green Egg

Little Big Green Egg (voor de student)

 

 

Beste ROC

Sligro bokaal

 

Horeca Talent, beste kandidaat keuken en bediening

3 daagse stage Hotel Okura Amsterdam, inclusief overnachting