Algemeen
Juryleden Keuken
Roel Sieverink
Bart Leusink
Jeroen Berendsen
Bjorn Massop
Juryleden Bediening
Hilke Veenendaal
Cindy Borger
Arjan van de Brink
Anneke Scholten
Ruud Klunder
Juryleden MOH
Frank Hurkens
Annette Thalen
Barista
Tom ten Dolle
Marieke Scholten
Big Green Egg
Michel Lambermon
Gertjan van Dijk
Wijnvignet
Anja Vondenhoff
Geert Bredeveld
Kok niveau 2
1e Librije,s workshop Gek op Wijn & Koken
Messenset Wüsthof (3 messen)
2e Messenset Wüsthof (2 messen)
3e Messenset Wüsthof (1 mes)
Kok niveau 3
1e Librije,s workshop Gek op Wijn & Koken
Messenset Wüsthof (3 messen)
2e Messenset Wüsthof (2 messen)
3e Messenset Wüsthof (1 mes)
Bediening niveau 2
1e Librije's workshop Gek op Wijn & Koken en een Bar set
2e Trancheer bestek
3e Wijnkoeler+ fles wijn
Bediening niveau 3
1e Librije's workshop Gek op Wijn & Koken en een Bar set
2e Trancheer bestek
3e Wijnkoeler + fles wijn
MOH niveau 4
4 februari: SVH Vakwoordenboek, de wijnbijbel “Aan de slag met wijn” en een houten hapjesplank met een SVH ovenwand.
5 februari: Een overnachting voor 2 personen, rondleiding, uitgebreid ontbijtbuffet en een tapasdiner voor twee.
Big Green Egg
Little Big Green Egg (voor de student)
Beste ROC
Sligro bokaal
Horeca Talent, beste kandidaat keuken en bediening
3 daagse stage Hotel Okura Amsterdam, inclusief overnachting